4. Martina Aitolehti

Martina Aitolehti on suomalainen julkisuuden henkilö, laulaja ja televisioesiintyjä. Koulutukseltaan hän on parturi-kampaaja-maskeeraaja.

Aitolehti aloitti mallintyöt 15-vuotiaana. Hän on voittanut Kalenterityttö 2001 -missikisan ja edustanut Suomea kansainvälisessä Miss Hawaiian Tropic -kilpailussa. Nykyään Aitolehti tekee juonto- ja laulukeikkoja.

Suuren yleisön tietoisuuteen Aitolehti tuli vuonna 2004 lyhyestä salasuhteestaan jalkapalloilija Alexei Eremenko nuoremman kanssa.

Aitolehti on juontanut Nelosen Talk-deittiohjelmaa, vieraillut muutamassa Salatut elämät jaksossa.

Aitolehti osallistui Suomen Big Brotherin 3. tuotantokauteen 2007. Aitolehti tosin poistui Big Brother -talosta noin viikon jälkeen isoisänsä kuoleman vuoksi.

Vuonna 2008 Martina Aitolehti osallistui Suomen Pelkokerroin -ohjelmaan, jonka kuvaukset olivat Argentiinassa. Hän voitti kilpailun ja sai palkinnoksi 10 000 euroa.

Aitolehden ja Esko Eerikäisen avo/avioelämästä on tehty tositelevisiosarja. Ensimmäinen tuotantokausi Vauvakuumetta esitettiin vuoden 2010 alussa ja toinen tuotantokausi Isku Kolumbiaan keväällä 2011. Keväällä 2012 Aitolehti osallistui Viidakon tähtöset -sarjaan.

Vuonna 2005 Aitolehti levytti musiikkia yhdessä toisen salasuhteestaan julkisuuteen nousseen esiintyjän Marika Fingerroosin kanssa. Salarakkaat-nimellä he julkaisivat singlen Salarakas ja myöhemmin samalla nimellä studioalbumin.

Aitolehti julkaisi ensimmäisen soololevynsä vuonna 2011. Martina-niminen englanninkielistä tanssipoppia sisältävä levy julkaistiin maaliskuussa 2011. Single ei saavuttanut suosiota.

Aitolehdellä on ohjelmatoimisto Dance & Show Action Agency Martina Aitolehti ay. Yrityksen hankkeita ovat muun muassa Miss Helsinki -kilpailu sekä showtanssiryhmä Martina & Dazzling Ladies.

Aitolehti avioitui Esko Eerikäisen kanssa vuonna 2008. Parilla on vuonna 2009 syntynyt tytär, Victoria Marie Angela. Pariskunta erosi vuonna 2011. Keväällä 2012 Aitolehti seurusteli kiintesitövälittäjä Stefan Thermanin kanssa. Martinalle ja Stefanille syntyi Isabella-tytär vuonna 2012. Pari ei enää ole yhdessä.

Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Martina_Aitolehti

Comments are closed.