1. Johanna Tukiainen

Tukiainen on valittu virallisesti vuoden turhimmaksi julkkikseksi vuonna 2008.

Tukiainen on myös julkaissut singlen Lööppijulkkis ja Some Day vuonna 2009. Komas single kantoi nimeä SEXX ja se sai päivänvalon vuonna 2010.Tukiaisen neljäs single Professori Heikkerö -yhtyeen kanssa tehty Hei Johanna ilmestyi kesäkuussa 2011.
Johanna “Tuksu” Tukiainen on suomalainen julkisuuden henkilö, joka nousi julkisuuteen ulkoministeri Ilkka Kanervan eron aiheuttaneen tekstiviestikohun myötä vuonna 2008.

Muita Johanna Tukiaisen saavutuksia ovat mm. Glamour Dolls -tanssiryhmää, jonka hän perusti vuonna 2003. Tukiainen on esiintynyt muun muassa Sash!:n, Bomfunk MC’sin ja A-Tyypin, musiikkivideoissa, ja näytellyt siskonsa Julian kanssa Kullervo Koiviston ohjaamassa pornoelokuvassa Uivelot.

Keväällä 2009katsojat pystyivät seuraamaan Tuksu-tv-nimistä maksullista sarjaa, joka kertoi Tukiaisen elämästä hänen Jollaksen-kodissaan 24 tuntia vuorokaudessa.

Tukiainen on tuomittu vuonna 2010 neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen kolmesta pahoinpitelystä ja haitanteosta virkamiehelle ja tammikuussa 2011 ehdolliseen vankeuteen ja oheissakkoihin törkeästä rattijuopumuksesta, virkamiehen vastustamisesta ja väärän henkilötiedon antamisesta. Näiden lisäksi Tukiainen tuomittiin joulukuussa 2011 edellisenä kesänä tapahtuneesta pahoinpitelystä sakkoihin.

Tukiainen on ollut naimisissa Arto Länsmanin kanssa. Vuonna 2011 järjestetyisssä häissä kuvattiin televisio-ohjelma Tuksu menee naimisiin. Tukiainen ja Länsman jättivät ohjelman jälkeen molemmat avioerohakemukset.

Vuonna 2012 TV5 esitti Johanna Tukiainen: Vuosi elämästäni -ohjelman, joka seurasi Tukiaisen vuotta hääpäivästä alkaen. Pian ohjelman esityksen jälkeen Tukiainen ilmoitti hakevansa tuotantoyhtiöltä korvauksia kunnianloukkauksesta tai sopimusrikkomuksesta.

Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Johanna_Tukiainen

Comments are closed.